سه گام اول برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی
از آنجا که امروزه فروش اینترنتی به بخش مهمی از دغدغه های صاحبان مشاغل و حرفه ها تبدیل شده است و از طرف دیگر به علت آشنایی مردم با خرید اینترنتی و علاقمندی آن ها به انجام خریدهای اساسی و یا لاکچری خود از طریق اینترنت افزایش پیدا کرده است، بنابراین درآمد خوبی نیز برای صاحبان مشاغل به دنبال دارد. بهترین روش برای داشتن فروش اینترنتی از طریق راه اندازی فروشگاه اینترنتی خواهد بود، اما چگونه می توان یک فروشگاه اینترنتی مبتنی بر اصول و قوانین آن ایجاد کرد که باعث پیشرفت شغل افراد گردد و به طور کلی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چه مراحلی باید صورت پذیرد؛ از جمله مواردی است که در این مطلب به آن ها پرداخته می شود.
گام اول: انتخاب محصول برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی
انتخاب محصول مورد نظر که فرد قصد دارد با آن راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود را ایجاد کند، نقش مهمی در این مرحله از تاسیس و راه اندازی فروشگاه اینترنتی می باشد. دلیل آن هم این است که با وجود محصولات بسیاری که در بازار موجود است و تمایل افراد به خرید برندها و کالاهای مختلف، شما باید محصولی را انتخاب کنید تا علاوه بر نیاز مبرم مردم به استفاده از آن قیمت و کیفیت مناسبی نیز داشته باشد و سوددهی آن برای شما نیز مناسب باشد. بنابراین بررسی تمام موارد برای انتخاب یک محصول میتواند باعث بازدهی بالاتری در انتهای پروسه فروش برای شما گردد. خوب است بدانید که همین مرحله شامل نکاتی می باشد که اگر آنها را رعایت کنید، بهتر میتوانید محصول مناسبی را انتخاب کنید که این موارد شامل
قیمت محصول
شما می بایست محصولی را انتخاب کنید که نه قیمت پایینی داشته باشد که بازدهی سود شما کم باشد و در نهایت صرفه اقتصادی برای شما نداشته باشد و نه آنقدر محصول لوکس و لاکچری را انتخاب کنید که تنها عده کمی از مردم توانایی خرید آن را داشته باشند و شما باید دائماً منتظر حضور آنها برای خرید باشید. بنابراین سعی کنید بازه قیمتی مناسبی را برای محصولات خود در نظر بگیرید و پس از آن به دنبال انتخاب محصول نهایی باشید.
-حاشیه سود
قبل از اینکه محصول مورد نظر را انتخاب کنید، حتماً به حاشیه سود آن را در نظر بگیرید. معمولاً حاشیه سود در یک فروشگاه اینترنتی بین ۳۰ تا ۳۵ درصد است و برای برخی مشاغل همچون ابزار جانبی تلفن همراه تا سود ۲۰۰ درصدی نیز به دنبال دارد. بنابراین سعی کنید حتماً با شرکت سازنده محصول و یا افراد دیگری که از این محصول برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود استفاده کرده اند، کمک بگیرید.
-امکان دسترسی فروش در فروشگاه های محلی
هرچه محصولی را که شما انتخاب می کنید دور از دسترس افراد باشد و افراد به راحتی نتوانند از فروشگاههای محلی یا فروشگاههای حضوری آن را تهیه کنند؛ مسلماً به سمت خرید اینترنتی روی خواهند آورد، تا محصول نورد نطر را به دست بیاورند. پس محصولی را برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود در نظر بگیرید که در تمام فروشگاههای محلی وجود نداشته باشد.
-حجم محصول
اکثر خریداران تمایل دارند که محصولی را که به صورت اینترنتی خرید میکنند، به صورت رایگان برای آن ها ارسال شود و اگر محصولی که شما برای فروش اینترنتی انتخاب می کنید، دارای حجم بزرگی باشد مسلما حتی هزینه ارسال پستی آن هم زیاد خواهد شد و به مذاق مشتری خوش نمیآید. بنابراین سعی کنید محصولی را که انتخاب میکنید در حجم کم باشد تا در صورت لزوم بتوانید هزینه ارسال آن را رایگان در نظر بگیرید.
گام دوم: انتخاب بهترین سازندگان
پس از آن که مهمترین مرحله یعنی انتخاب محصول را با دقت مورد بررسی قرار دادید و یک محصول را برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود در نظر گرفتید، نوبت آن است که تولیدکننده یا سازنده آن محصول را پیدا کنید و بتوانید با آن در ارتباط باشید. بهتر است سعی کنید سراغ تولیدکنندگان خیلی بزرگ و معروف نروید؛ زیرا معمولاً این تولیدکنندگان با افراد خیلی مشهور و فروشگاه های معروف سر و کار دارند و زیاد به مشاغل و فروشگاه اینترنتی کوچک بهای آنچنانی نمیدهند و ممکن است خدمات رسانی به شما ضعیف صورت بگیرد. بنابراین سعی کنید سراغ تولیدکنندگان خرده بروید و از آن ها بخواهید محصول مورد نظر شما را برای فروشگاه شما در اختیارتان قرار دهند. بعد از اینکه توانستید سازنده و تولید کننده مورد نظر خود را انتخاب کنید، می توانید در مورد قیمت و حاشیه سود نیز با آنها به توافق برسید.
گام سوم: راه اندازی فروشگاه اینترنتی و وب سایت
بعد از آنکه محصول مورد نظر خود را انتخاب کردید و با تولید کننده مورد نظر به توافق رسیدید، زمان آن میرسد که گام نهایی یعنی راه اندازی فروشگاه اینترنتی را استارت بزنید. بسیاری از افراد قبل از اینکه حتی محصول خود را انتخاب کنند، شروع به طراحی وب سایت می کنند و پس از آنکه وارد بازار و دنیای پر رقابت تولیدکنندگان قرار میگیرند، از انجام این کار سر باز میزنند و تنها یک سایت بدون هدف روی دست آن ها باقی می ماند. همیشه برای طراحی و راه اندازی سایت شما زمان خواهید داشت، بهتر است با تحقیق بیشتری شروع به راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود کنید. راه اندازی یک سایت نیز نیازمند در نظر گرفتن مواردی است که در یکی از مطالب همین سایت به طور مفصل درباره آن توضیح داده شده است که در ادامه توضیح مختصری از هر یک از آنها خواهیم داد:
-انتخاب قالب سایت
قالب ها و طرح های آماده بسیاری برای راه اندازی سایت و با استفاده از وردپرس وجود دارد، اما شما می توانید طراحی سایت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود را به فرد حرفه ای در این زمینه واگذار کنید، یا اینکه میتوانید از قالب های آماده برای طراحی آن استفاده کنید.
-نام دامنه و هاست
نام دامنه و هاست با توجه به فروشگاه اینترنتی شما تعیین می گردد که چه نوع محصولی را ارائه می دهید که هاست و نام دامنه را باید شما خریداری کنید و معمولاً اشتراک شش ماهه یا یک ساله و یا پنج ساله دارد و شما می توانید با توجه به بودجه خود هر یک از این اشتراک ها را در نظر بگیرید. البته پرداخت هزینه برای های آن با توجه به پلن سایت فروشگاهی است که شما آن را انتخاب می کنید.
لوگو و راه اندازی فروشگاه اینترنتی
همانطور که می دانید لوگو هر محصول تاثیر زیادی در فروش آن محصول خواهد داشت. لوگوی محصول در میزان فروش یک فروشگاه اینترنتی نیز بسیار موثر خواهد بود. بنابراین سعی کنید هزینه کافی برای انتخاب لوگو و راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود در نظر بگیرید.
خلاصه مطلب
با توجه به نیاز روزمره مردم و افراد به خرید اینترنتی نیاز به تاسیس و راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای مشاغل مختلف به وجود آمده است. علاوه بر این افرادی که تازه کار هستند و میخواهند کار خود را در فضای اینترنتی آغاز کنند، بهترین روش برای آنها راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی است، اما برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی نیازمند انجام دادن سه گام اساسی برای آن میباشید که در این مقاله در مورد آن توضیح داده شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.